Trei vile turistice în apropierea Clubului Sportiv IDU: investitorul, condamnat în dosarul Retrocedărilor

0
3408

Un afacerist, inculpat în dosarul Retrocedărilor construiește în stațiunea Mamaia trei imobile de 3  etaje. Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism joi, 4 martie a.c., iar astfel se dă undă verde investițiilor imobiliare într-o zonă deja îmbâcsită de betoane.

Beneficiarul investiției, Mihai Sergiu Ceacîreanu, condamnat în dosarul Retrocedărilor din Constanța, a rămas și fără un teren tot din stațiunea Mamaia, zona Summer Land, pentru că nu și-a achitat datoriile băncii creditoare în valoare de peste 9 milioane de lei.

Până una alta, acesta continuă să investească, și unde altundeva decât în stațiunea Mamaia, despre care constănțenii spun că a devenit deja cartier al orașului, dat fiind faptul că se tot construiește și investește de zor în blocuri, vile și case turistice.

Primăria Municipiului Constanța a emis joi, 4 martie a.c., Certificatul de Urbanism cu numărul 840 în vederea edificării a trei imobile cu regim de înălțime P+3 etaje cu funcțiunea de vile turistice, în stațiunea Mamaia pe malul Lacului Siutghiol zona Clubului Sportiv Idu, beneficiar fiind Ceacîreanu Mihai, prin Simion Alina Ionela.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.