Încă o lovitură pentru Asociația Club Sportiv Metalul Constanța: instanța a respins și cererea de suspendare a autorizației de demolare a stadionului

0
595

Încă o lovitură pentru Club Sportiv Metalul Constanța. Instanța a respins încă o acțiune deschisă cu privire la desființarea stadionului din zona de nord a orașului. Lucrările la Sala Polivalentă continuă conform planului.

Tribunalul Constanța a respins, joi, 4 martie, ca nefondată, acțiunea privind suspendarea autorizației de demolare 101 din 18 octombrie 2019, emisă de Primăria Constanța.

În fapt, judecătorii instanței de fond au respins cererea formulată de reclamant, respectiv Asociația Club Sportiv Metalul Constanța, ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. De asemenea, instanța a respins excepția lipsei calității procesuale active a reclamantei, ca nefondată.

De asemenea, ”respinge excepția lipsei de interes al reclamantei, ca nefondatăa. Respinge cererea de anulare act administrativ – autorizația de demolare nr. 101/18.10.2019, formulată de către reclamanta ASOCIAŢIA CLUBUL SPORTIV METALUL CONSTANŢA în contradictoriu cu pârâtul PRIMARUL MUNICIPIULUI CONSTANȚA, ca nefondată. Obligă reclamanta la plata către părați a cheltuielilor de judecată în sumă de 1029,97 lei (onorariu avocat). Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Pronunțată în data de 04.03.2021, prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în încheierea de ședință.

Luna trecută, Asociația a pierdut în instanță și în privința celeilalte solicitări, privind anularea hotărârii de consiliu local privind construirea Sălii Polivalente.

Daniel ALBU

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.