Un afacerist de top din București construiește un bloc de 21 de etaje în stațiunea Olimp

0
718

Sudul litoralului devine tot mai atractiv pentru turiști dar și pentru afaceriști. Piața imobiliară s-a dezvoltat foarte mult în aceste zone, iar noi proiecte continuă să apară.

Recent, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a lansat un anunț public cu privire la depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu în ceea ce privește proiectul ”Construire imobil în regim de înălțime de 2S+P+21 Etaje+ Terasă circulabilă cu destinație de apartamente de vacanță, servicii comerciale de recreere, piscină”, propus a fi amplasat stațiunea Olimp, numerele 10F +10D +10E, municipiul Mangalia.

Beneficiarul investiției este societatea Petrescu Properties Invest SRL ce a fost înființată la data de 4 februarie 2004, având sediul pe Bulevardul Dacia, numărul 29, Sectorul 1, București.

Unic administrator și asociat este Petrescu Dan Costin, care nu se află la prima investiție imobiliară derulată în județul Constanța: în partea de nord a litoralului, în stațiunea Mamaia, a construit o vilă turistică de 8 etaje, împreună cu Ilie Panait.

Dan Costin Petrescu este un om de afaceri din Bucureşti, foarte discret, care a realizat mai multe investiții ce vizează domeniul imobiliar, dar și cel auto, din care s-a retras în cele din urmă. Deși este foarte discret, este considerat cel mai mare investitor din piață imobiliară, fiind unul dintre primii parteneri de afaceri din țară ai lui Ion Țiriac.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.