Un afacerist turc vrea să construiască o pensiune cu specific pescăresc în Vadu

0
1188

Zona de litoral din comuna Corbu a devenit, în ultimii ani, extrem de atractivă pentru investitori. Foarte mulți afaceriști și-au arătat intenția de a construi aici unități de cazare, pensiuni sau vile turistice. Astfel, au depus la instituția abilitată de mediu documentele necesare realizării obiectivelor de investiții. Acest lucru vine ca urmare a faptului că turiștii încep să prefere plajele săbtatice și retrase. Prin urmare, afaceriștii consideră acest loc profitabil din punct de vedere econimic.

Fie că vorbim despre spații de cazare, vile sau hoteluri cu regim de înălțime de maxim trei etaje, tot mai multe proiecte își fac loc pe masa instituțiilor abilitate. Totodată, investitorii sunt fie locali, fie din diferite zone ale țării.

Societatea Golden Sunset SRL a depus, încă din anul 2019, actele necesare pentru construirea unei pensiuni cu specific pescăresc în satul Vadu, comuna Corbu. Acum, Agentia pentru Protectia Mediului  Constanța anunţă publicul interesat asupra actualizarii deciziei etapei de încadrare pentru proiectul: „Construire pensiune cu specific pescăresc, împrejmuire teren și bazin vidanjabil”, propus a fi amplasat pe str. Pescarilor nr. 2B,  satul Vadu, comuna Corbu.

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului de pestrada Unirii, nr.23, municipiul Constanța, în zilele de luni – vineri, între orele 9-16, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.

Observaţiile și contestaţiile publicului se primesc la sediul Agentia pentru Protectia Mediului din municipiul Constanța până la data de 18 august a.c. Societatea Golden Sunset SRL a fost înființată în anul 2019, având sediul social în municipiul Constanța. Unic administrator și asociat este omul de afaceri Halil Aktan.

Loredana MIHAI

Citește și:

https://focuspress.ro/o-angajata-a-primariei-constanta-vrea-sa-amplaseze-casute-modulare-in-comuna-corbu/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.