Un agent de securitate a decedat în incinta Transgaz din Constanța!

0
235
sursa foto: khaosodenglish.com

Un agent de securitate a decedat chiar la locul de muncă. Totul s-a petrecut în data de luni, 13 iulie, a.c., atunci când Mircea C. (angajat al firmei de pază Integra Guard SRL) se afla în timpul programului, in incinta Transgaz din Constanța.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în jurul orei 06:30, când lucratorului i s-a făcut rău în vestiar și a fost găsit de către colegul său de muncă întins pe podea. A fost apelat Serviciul de Urgență 112, iar cadrele medicale sosite au efectuat manevrele de resuscitare fără success, astfel a fost declarat decesul.

Evenimentul este cercetat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanţa, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, a declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului precum şi reglementările legale încălcate şi pe cale de consecinţă răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Firma Integra Guard SRL, cea la care era angajat bărbatul, a fost înființată în anul 2012 și are sediul în București, iar ca asociați sunt Dinu Marcela și Dinu Cornel.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.