Un condamnat din dosarul Retrocedărilor vrea să construiască 34 de blocuri pe malul Lacului Siutghiol

0
2533

Societatea New Home Construct SA intenționează să construiască un ansamblu rezidențial pe malul Lacului Siutghiol, însumând nu mai mult de 34 de imobile cu regim de înălțime de 3, 8 și 15 etaje. În acest sens a obținut de la Primăria municipiului Constanța, în cursul zilei de miercuri, 1 septembrie a.c., Certificatul de Urbanism cu numărul 2572.

Beneficiarul investiției este New Home Construct SA, controlată de Mihai Sergiu Ceacîreanu ce a fost condamnat la 3 ani cu suspendare în dosarul Retrocedărilor dat fiind faptul că a intermediat tranzacțiile ilegale cu terenuri prin societatea New Home Construct.

Actul de Urbanism emis de municipalitate prevede: „Construire Sector A, parcaje la sol, amenajare spațiu public și privat, spații verzi, dotări și amenajări ale funcțiunii de bază, Sector B, zece imobile S+P+12- 15Etaje apartamente de vacanță, alimentație publică, funcțiuni sportive, de loisir, amenajări ale spațiilor publice și private, dotări și amenajări ale funcțiunii de bază, Sector C, cincisprezece imobile P+2- 3Etaje locuințe individuale permanente, Sector D, nouă imobile S+P+5-8Etaje apartamente de vacanță și locuințe colective permanente.

Totodată, acesta mai construiește trei vile turistice cu regim de înălțime de trei etaje, obținând act de Urbanism, cu numărul 840, în luna martie a anului curent. Aceste vile vor fi construite tot în stațiunea Mamaia, în apropierea Clubului Sportiv IDU.

Societatea New Home Construct SRL a luat naștere în anul 2004, având sediul pe strada Ion Roată numărul 3 E din municipiul Constanța.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.