Un fost consilier local vrea să investească în construirea unor locuințe și zone de agrement, la Agigea

0
709

Afaceristul Nicolae Giuliano Voicu intenționează să investească în comuna Agigea. Fostul candidat la Primăria Techirghiol a depus la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța un memoriu de prezentare pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal în vederea realizării proiectului „Construire locuințe individuale, agrement, sport, servicii.

Giuliano Voicu este fost consilier local PSD în Techirghiol şi candidat la primăria aceluiași oraş. El deține și firma de pază Total Private Guard SRL și acum vrea să își extindă afacerile. Acesta are în proprietate un teren de aproximativ 5,00 ha în extravilanul comunei Agigea, în partea de sud-vest a acestuia, având categoria de folosință arabil în extravilan. Astfel, prin PUZ se solicită lotizare și construirea de locuințe unifamiliale, spații plantate, agrement, sport și servicii, cort evenimente și parcaje la parte sau supraetajate, cu regim de înălțime max. P+2E pentru locuințe și maximum P+3E+4E retras, iar pentru  pentru parcaje supraetajate și cort de evenimente, maximum P+1E.

După aprobarea fazei PUZ, investitorul va demara procedurile de realizare a investiției. Acestea vor fi elaborate în conformitate cu normele tehnice și cu respectarea fazei PUZ aprobate. Lucrările de construcții și instalații vor fi executate în baza autorizației de construire. La finalizarea lucrărilor, acestea vor fi recepționate în conformitate cu reglementările tehnice.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.