Un medic investește în Mamaia Nord: construiește un hotel de 12 etaje

0
431

Zona Mamaia Nord se află în topul preferințelor investitorilor care intenționează să construiască hoteluri și locuințe colective în una dintre cele mai căuatate stațiuni de pe litoralul românesc.

Societatea Cladect Construct SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, documentația privind proiectul în vederea construirii unui hotel în regim de înălțime de S+P+12 etaje+spații tehnice, spații comerciale la parter, locuințe sezoniere, apart-hotel, propus a fi amplasat pe bulevardul Mamaia Nord, lot 1, orașul Năvodari.

În acest sens, în vederea realizării acestei investiții, trebuie parcurși mai mulți pași, iar unul dintre aceștia prevede consultarea cetăţenilor. Astfel, Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul construirii hotelului de 12 etaje.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, şi la sediul societății Cladect Construct  S.R.L., cu  adresa  înmunicipiul Constanța, b-dul Alexandru Lapușneanu, nr. 66, bloc LE 9, sc.A, etaj 1, ap. 3.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecția mediului Constanța.

Precizăm că societatea Cladect Construct SRL a mai construit în cartierul Compozitorilor un imobil de locuințe colective, cu regim de înălțime de S+P+3etaje+M, ulterior a dorit supraetajarea clădirii cu încă un etaj, situat pe strada Constantin Bobescu, numărul 11.

Societatea Cladect Construct SRL a fost înființată  în anul 2007, are sediul social în Eforie Nord, iar fondator şi administrator este medicul Nicolescu Costel Magdalen.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.