Un nou bloc de șapte etaje cu piscină proprie în Mamaia Nord

0
2024

Odată cu încheierea sezonului estival, investorii imobiliari se apucă de noi construcții în cea mai luxoasă zonă de pe litoral, și anume, Mamaia Nord. Societatea Sofi Leader Invest este cea care dorește să ridice un bloc de șapte etaje în această zonă, firma ne-fiind la prima investiție de acest gen.

Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire P+5E-6E retras-7E retras, cu spatii comerciale la parter, amenajare teren (piscină) și împrejmuire incintă”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada D10 nr. 1.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Observațiile publicului interesat se pot înainta până la data de 03.10.2020.

Sofi Leader Invest a fost înființată în anul 2015 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt Velicu Alexandru şi Tudoran Cristian Mircea, fiecare 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de executarea lucrărilor de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Tudoran Cristian Mircea. Firma a mai construit un bloc de patru etaje tot în acea zonă.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.