Un nou imobil de patru etaje răsare pe faleza de la Năvodari

1
1467

Un nou imobil de patru etaje se va ridica în Mamaia Nord chiar pe faleză. Investitorii imobiliari se pare că nu au fost afectați de pandemia de coronavirus, astfel depun din ce în ce mai multe proiecte pentru a primi avizul de mediu. Cum Mamaia Nord a devenit cea mai căutată zonă de pe litoral, tot mai mulți oameni decid să facă investiții în zonă.

Cel mai nou imobil va avea patru etaje, parcare la subsol și spațiu comercial la parter. Pentru acest proiect, autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru: „Construire imobil S+P+4E- locuințe colective cu parcare la subsol si spatiu comercial la parter”,  propus a fi amplasat în Oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, pe strada prelungirea D14, F.N, iar titular este  GRG WATER PROD SRL, cu sediul în județul Constanța, municipiul Constanța, strada Munteniei, nr. 28.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 04.07.2020.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.