Undă verde pentru societatea controlată de Comănescu, pentru construirea unui Complex cu specific sportiv pentru copii, în zona Campusului Universitar

0
2768
foto cu rol ilustrativ

Societatea Sea Protect Group SRL continuă demersurile privind construirea unui Complex de clădiri și dotări cu specific sportiv pentru copii, în zona Campusului Universitar din municipiul Constanța.

Recent, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a decis că acest proiect nu se supune  evaluării  impactului  asupra  mediului și nu necesită parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare  adecvată, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru obiectivul de investiții „Construire Complex de clădiri și dotări cu specific sportiv pentru copii”, propus a fi amplasat pe Aleea Universității, numărul 54.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța de pe strada Unirii la numărul 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile, dar și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 15 decembrie 2021.

Reamintim că pentru acest proiect Sea Protect Group a obținut de la Primăria Constanţa, în luna mai a anului curent, Certificatul de Urbanism cu numărul 1603 pentru realizarea obiectivului de investiții. Documentația are o valabilitate de 24 de luni. Pe terenul în suprafață de 8321 mp se vor construi locuințe individuale, locuințe colective sau de vacanță și locuințe de serviciu, în regim izolat. Regimul maxim de înălțime este de P+1 etaj și P+2 etaje, dar și P+5 etaje și P+6 Etaje

Sea Protect Group SRL are ca asociat persoană fizică pe Lucian Claudiu Crăiță (5%), care îi este și administrator, iar restul părților sociale, de 95%, este deținut de o firmă din Cipru, GVC Investment Company LTD. Offshore-ul ar aparține lui Gabriel Valentin Comănescu, așa cum menționează Dobrogea TV cu privire la acționariatul său. Firma care administrează postul local de televiziune, SC Atelier Media SRL, are ca asociat majoritar tot GVC Investment Company LTD, ce îl are ca asociat unic pe Comănescu.

Loredana MIHAI

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.