Unul dintre angajaţii de la Rompetrol, rănit în explozie, reacţionează după ce compania a transmis că se recuperează rapid: “Eu abia mă pot ridica din pat. O fractură de os nu se repară în 4 zile. Să vă fie ruşine!”

0
1073

Rompetrol Rafinare a a anunţat că cei doi bărbaţi care au suferit arsuri grave vor fi transferaţi în străinătate. Un alt angajat, care a fost operat în Spitalul Judeţean Constanţa, „se recuperează rapid”, a mai transmis compania.

Precizările Rompetrol, venite după incidentul teribil de vineri, 2 iulie, soldat cu decesul unui angajat, au înfuriat tânărul despre care compania susţine că “se recuperează rapid”. “Nu știu cine oferă aceste informații, dar sunt total eronate. Eu abia mă pot ridica din pat (Cu sacrificii foarte mari şi ajutor din partea asistentelor), să merg până la toaletă și ei deja oferă informații că îmi revin foarte repede și mai am putin și joc si fotbal. O fractură de os nu se repară în 4 zile. Să vă fie ruşine!!! Semnat, tânărul de 27 de ani”, a postat Laurenţiu Zaim pe o reţea de socializare.

Iată comunicatul complet al Rompetrol: „Cu sprijinul autorităţilor şi în acord cu dorinţa familiilor, compania depune în continuare toate eforturile pentru transferul rapid al celor 2 colegi internaţi la spitalul de urgenţă Floreasca către o clinică de specialitate din străinătate. Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialiști din Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, starea celor doi colegi este stabilă, avand arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului. În aceasta dimineaţă, s-a primit acordul din partea medicilor pentru transfer. Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă şi se recuperează rapid după intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Constanţa estimează că în perioada următoare acesta va fi externat. Toate costurile vor fi suportate de Rompetrol Rafinare şi KMG International. Compania este în contact direct cu toți membrii familiilor colegilor, pentru a-i sprijini până în momentul în care aceștia vor fi recuperați complet”.

M.M.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.