Unul dintre frații Băncuță, acuzat pentru tentativă de omor, rămâne în arest

0
200
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto: ysnews.com

Neculai Vasile, unul dintre frații Băncuță, membrii clanului cu același nume, rămâne în arest preventiv, în dosarul în care este acuzat de tentativă la omor. Decizia aparține judecătorilor de la Curtea de Apel.

Pe data de 25 ianuarie a.c., Tribunalul Constanța a prelungit măsura măsurii arestului preventiv pentru Neculai Vasile, fost ”Băncuță”, asta după ce, în luna decembrie a anului trecut, fratele său,Tani Fidis Băncuță, zis ”Tancu”, a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar.

Lui Neculai Vasile i-a fost prelungit arestul preventiv, însă acesta a contestat această decizie la Curtea de Apel Constanța, iar judecătorii de aici au respins ca nefondată contestația, marți, 2 februarie.

”Respinge contestația formulată de către inculpatul Neculai Vasile împotriva încheierii de ședință din data de 25.01.2021, pronunțată de Tribunalul Constanța în dosarul penal nr.7287/118/2019/a5, ca nefondată. În baza art.275 alin.2 Cod de procedură penală, obligă inculpatul la plata sumei de 350 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunțată în ședință publică, azi 02.02.2021”, se arată în încheierea de ședință.

Cei doi sunt acuzațși că au agresat un bărbat, în vara anului trecut, într-un club din Mamaia, folosind un cuțit. Medicii legiști au stabilit, atunci, că prin aplicarea loviturilor în zona gâtului, victimei i-a fost pusă viața în pericol, motiv pentru încadrarea juridică a faptei a fost ”tentiva de omor”.


Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.