Urania Cremene, cel mai apreciat expert în Parenting din România, despre măsurile impuse în unitățile de învățământ: “Purtarea măștii la școală nu trebuie să fie un subiect de controversă”

0
235
Urania Cremene, cel mai apreciat expert în Parenting din România

Cel mai apreciat expert de parenting din România, Urania Cremene, susține că purtarea măștii la școală nu trebuie să fie un subiect de controversă, făcând referire la măsurile impuse în unitățile de învățământ.

A început școala

Pentru cei mai mulți dintre părinți, ziua de azi vine la pachet cu o serie de întrebări și sentimente amestecate de bucurie și emoția începutului de an, dar și de revoltă și poate frică legat de cum se vor descurca cei mici în condițiile date.Purtarea măștii la scoală nu trebuie sa fie un subiect de controversă, ci motiv de studiu și informare.Din iubire si respect pentru copiii noștri, dar și pentru învățare în sine, mă simt datoare să vă îndemn la cercetare și la căutat soluții anti-frică.Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Însă, am spus parerea mea, cât se poate de obiectivă, într-un video pe care vă invit să îl urmăriți cât așteptați să vă iasă pruncii de la școala. :)Vă rog să distribuiți mesajul meu pentru a ajuta cât mai mulți părinți.

Publicată de Urania Cremene pe Luni, 14 septembrie 2020

“Pentru cei mai mulți dintre părinți, ziua de azi vine la pachet cu o serie de întrebări și sentimente amestecate de bucurie și emoția începutului de an, dar și de revoltă și poate frică legat de cum se vor descurca cei mici în condițiile date. Purtarea măștii la scoală nu trebuie sa fie un subiect de controversă, ci motiv de studiu și informare. Din iubire și respect pentru copiii noștri, dar și pentru învățare în sine, mă simt datoare să vă îndemn la cercetare și la căutat soluții anti-frică. Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Însă, am spus părerea mea, cât se poate de obiectivă, într-un video pe care vă invit să îl urmăriți când vă așteptați să vă iasă pruncii de la școala”, susține Urania Cremene. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.