Vacanța de vară s-a încheiat. Delfinariul și Microrezervația, luate cu asalt de constănțeni și turiștii aflați pe litoral cu o zi înainte de începerea cursurilor

0
188

Ultima zi din vacanța de vară s-a dovedit a fi aglomerată pentru angajații Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Oamenii au venit duminică dimineață, 13 septembrie a.c., încă de la primele ore, în număr mare la Delfinariu și la Microrezervație. Coada la Casa de Bilete se formase până în stradă.

Un șir indian de constănțeni și turiști am descoperit și la Delfinariu. Copiii au vrut să urmărească minunatul spectacol oferit de delfinii Ni-Ni și Chan-Chan, iar apoi s-au relaxat în Microrezervație. Unii părinți și copii au optat pentru echitație, iar alții au optat pentru expoziția de păsări exotice și pentru iazul cu pești.

Cele trei locuri de joacă recent amenajate în incinta Microrezervației au fost pe placul vizitatorilor, copiii declarându-se încântați de multiplele posibilități de petrece a timpului liber. Menționăm că expoziția de păsări exotice poate fi admirată în aer liber.

Tot la Microrezervație, Gașca mică de la Baby Zoo a explorat vara aceasta mediul: păsări, țestoase, papagali și a învățat să aibă grijă de natură prin experiența practică.

Luni și miercuri la Baby Zoo este grupă de vârstă 5-7 ani, cu activități indoor și outdoor, îngrijim animalele și învățăm să protejăm natura#babyzoo #microrezervatie #constanta

Publicată de Baby ZOO pe Miercuri, 1 iulie 2020

Facem precizarea că vacanța de vară s-a încheiat, iar elevii și preșcolarii revin, luni, 14 septembrie a.c., la cursuri.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.