Vedetă PRO TV, prinsă într-un scandal: Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, în stare de șoc după ce Mario Fresh și Jador au fost bătuți în Mamaia!

0
1820

Mario Fresh și Jador au fost implicați într-un scandal de zile mari la ieșirea dintr-un club de fițe din de pe litoral. La toată scena a asistat și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, care a fost șocată de toate cele întâmplate. Se pare că a țipat pe tot parcursul conflictului, ceea ce i-ar fi determinat pe agresori să le dea pace celor doi băieți. Totul ar fi început din cauza lui Jador, dar a fost afectat și iubitul Alexiei Eram. Mario Fresh, împreună cu iubita sa, Jador, dar și o tânără și un alt cuplu au plecat la mare. Au decis să meargă la un club de fițe din Constanța pentru a se distra, fără să știe cum avea să se termine pentru ei acea seară. Spre dimineață, aproximativ la ora 5, când au ieșit din local, șase bărbați s-au năpustit asupra lor, amenințându-i că aduc săbiile. Conform declarațiilor lui Mario Fresh, nu-i cunoștea personal pe atacatori și nu avea nicio legătură cu ei.

Jador a vorbit despre starea fizică în care se află după ce a fost bătut sâmbătă noaptea, sub ochii fiicei Andreei Esca. Un scandal uriaș a avut loc duminică dimineața în parcarea unui club de fițe din Mamaia. Mai multe persoane l-au atacat pe Jador, care era însoțit de Mario Fresh, un cameraman și un cuplu de prieteni. Prezentă a fost și Alexia Eram, fata Andreei Esca, vedetă Pro TV. În urma bătăii care a fost declanșată în parcare, manelistul s-ar fi ales cu maxilarul rupt și cu o contuzie la spate. Agresorii au vrut să facă uz și de săbii, dar au renunțat în momentul în care fata Andreei Esca a început să țipe după ajutor.

Jador a explicat ce s-a întâmplat după ce a ieșit din club și care este starea sa fizică și a lui Mario. „Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a spus manelistul pentru cancan.ro.

Jador este un cântăreț cunoscut în mediul on-line, dar în ultima vreme a fost detronat în popularitate de „Vulpița”. „Când am văzut că Vulpița este pe locul 1 și piesa mea nu mai e pe 1, nu mi-a venit să cred pentru că nu am înțeles de ce oamenii dau click pe ea. Pentru că fata nu are talent în domeniul muzical. Dar apreciez, pentru că, dincolo de tot ce este Vulpița, apreciez faptul că muncește, pentru că nu este ușor să stai acolo în platou și să faci ce zic unii oameni. Într-un fel, apreciez și munca ei, chiar dacă ea nu conștientizează multe lucruri. Eu știu că, de fapt, și ea muncește”, spunea Jador pentru Cancan.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.