Vicepreședintele CJC, Stelian Gima, și administratorul județului, Gabriel Monea, au primit noi atribuții

0
585
Stelian Gima

În această săptămâna, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, a semnat noi dispoziții, delegând noi atribuții vicepreședintelui Stelian Gima și administratorului Gabriel Monea. În plus, ultimul a fost desemnat reprezentantul administrației județene în Comitetul Național al Zonei Costiere.

De marți, 16 februarie a.c., vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima, semnează în numele președintelui C.J.C., pe toată durata mandatului, avizele, acordurile, certificatele de urbanism și autorizațiile date în competența președintelui, prin lege sau prin hotărâre a C.J.C. Aceste atribuții au fost delegate vicepreședintelui Stelian Gima conform Dispoziției 72 a președintelui Mihai Lupu.

Reamintim că în plus, pe toată durata mandalului său, Stelian Gima coordonează activitatea Direcției Generale Tehnică, Urbanism, Amenajarea Teritoriului, a arhitectului-șef al județului, a Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcției de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ, Direcției Generale Administrarea Domeniului Public și Privat – Autoritatea Județeană de Transport și a Compartimentului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Vicepreședintele C.J.C. organizează, îndrumă și verifică toate activitățile acestora, asumându-și și avizând toate documentele emise în exercitarea atribuțiilor.

Săptămâna aceasta, președintele Mihai Lupu a delegat noi atribuții și administratorului public al județului, Gabriel Monea. Din 15 februarie a.c., el aprobă, în numele și pentru președintele C.J.C., comunicările cu privire la rezultatul procedurilor de atribuire a contractelor de achiziție publică, raportul procedurii de atribuire a contractelor de achiziție publică, Strategia și Programul anual de achiziții publice, Strategia de contractare aferentă fiecărei proceduri de atribuire a contractelor de achiziție publică, precum și corespondența înregistrată la nivelul administrației județene.

În plus, Gabriel Monea a fost împuternicit să reprezinte Consiliul Județean Constanța în Comitetul Național al Zonei Costiere (C.N.Z.C.), de pe lângă Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

C.N.Z.C. avizează planurile de gospodările integrată a zonelor costiere și planurile de urbanism locale și zonale, cât și studiile de impact pentru activități cu impact semnificativ ce urmează a se desfășura în zona costieră, dar și proiectele de creare de parcuri și rezervații naturale. Comitetul are și rolul de avertizare a instituţiilor competente în cazul constatării existentei unor situaţii critice în zona costieră, ce necesită acţiuni de reabilitare.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.