Victor Cruceru, candidatul ALDE la Primăria Constanţa propune constănţenilor o administraţie locală bazată pe comunicare

0
850

Victor Cruceru este candidatul ALDE la Primăria Constanţa. Spune că s-a săturat să trăiască într-un oraş care dă senzaţia că este sărac, iar prima preocupare a sa, dacăva fi ales primar, este să deschidă căi de comunicare cu cetăţenii. “De la ei trebuie aflate care sunt problemele, pentru a veni apoi cu soluţii”, afirmă Cruceru, care adaugă că actuala administraţie publică locală şi consilierii locali au omis să meragă în cartiere, pentru a sta de vorbă cu locuitorii urbei.

Implicarea activă și reală este primul pas pe care îl vom face. Oamenii s-au săturat de planuri prezentate și niciodată realizate”

“Municipiul Constanța are nevoie de un spital municipal. Uitați-vă la ceea ce se întâmplă la urgența (Unitatea de Primiri Urgențe – n.r.) Spitalului Județean. Avem nevoie de un spital care să deservească exclusiv acest municipiu, pentru că municipiul Constanța este singurul care nu are un spital municipal”.

Un alt proiect la care a făcut referire Victor Cruceru în cadrul interviului este înființarea unei secții de diagnosticare și tratare a copiilor cu autism şi sindrom Down.

Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.