Victorie imensă pentru Gloria Albești

1
155

Gloria Albești a obținut o victorie imensă în lupta ei pentru evitarea retrogradării. Echipa din mica comună constănțeană a învins, pe teren propriu, ACSM Oltenița cu 5 la 2, și practic a condamnat la retrogradare echipa din județul Călărași.

Oaspeții au început în forță și au deschis scorul destul de repede dar totul a fost doar un foc de paie. Până la pauză zarurile erau aruncate. Gloria Albești a intrat la cabine cu un avans de 2 goluri, scor 4 la 2.  Și în repriza secundă tot Gloria a condus ostilitățile și a mai marcat o dată pentru un succes clar. Golurile echipei antrenată de Vasile Enache au fost reușite de Pîslaru Robert 2 goluri, Loloț Ciprian, Beșleagă Cezar și Cristocea Denis.

“ Este o victorie care ne dă o gură de oxigen dar mai avem mult de muncă până la atingerea obiectivului. După cum știți din fiecare serie retrogradează ultimele două clasate împreună cu echipa de pe locul 8 cu cea mai slabă linie de clasament, iar noi încă suntem pe loc retrogradabil. Avem o echipă bună și sunt sigur că ne putem salva de la retrogradare.“ a declarat Irinel Resmeriță, președintele Gloriei Albești.

Etapa viitoare Gloria Albești joacă în deplasare cu ACS Înainte Modelul. Meciul este programat pe 3 aprilie.


1 COMENTARIU

  1. Bravo Albești!Nu retrogradați obiectivul cel mai important!,Succes! Este greu dar aveți sprijin, primar antrenor sponsori etc.Ganduri bune Baftă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.