VIDEO. Actrița Teatrului de Stat Constanța, Cătălina Mihai, a primit premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul „Buzău iubește teatrul”

0
121
Actrița Cătălina Mihai de la Teatrul de Stat Constanța a fost premiată la Gala Gopo 2020. FOTO Facebook

Actrița Teatrului de Stat Constanța, Cătălina Mihai, a câștigat încă un premiu, de data aceasta pentru cea mai bună actriță, pentru rolul Izzy din spectacolul „Universuri paralele”, la Festivalul „Buzău iubește teatrul ”.

Săptămâna 11-18 iunie a marcat a 17-a ediţie a Festivalului „Buzău/ Iubește / Teatrul” pe scena Teatrului „George Ciprian” Buzău, cu o selecţie de spectacole şi evenimente notabile din spaţiul teatral naţional. În cadrul acestui Festival, actrița Teatrului de Stat Constanșa, Cătălina Mihai a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță, pentru rolul Izzy din spectacolul „Universuri paralele”.

Precizăm că nu este primul premiu câștigat de actrița Cătălina Mihai, ci, în anul 2020 a primit premiul pentru „tinere speranțe“ la Gala Premiilor Gopo, pentru rolul principal din filmul „Heidi”. Filmul a avut zece nominalizări la Gopo și o câștigătoare, pe Cătălina Mihai.

Cătălina Mihai a absolvit Facultatea de Teatru și Cinematografie în 2019, anul în care a jucat și în filmul  „Heidi”.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.