VIDEO. Aleșii, sub lupa FOCUS PRESS: Viceprimarul Cocargeanu are doar o mașină pe numele său

0
219

Viceprimarul constănțean din partea U.S.R., Florin Cocargeanu, este economist și a ocupat funcții de director magazin până în 2020.

Noul consilier local constănțean și viceprimar U.S.R., Florin Daniel Cocargeanu, are aproape 39 de ani și a absolvit Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ și Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanța.  Potrivit C.V.-ului, este fost sportiv de performanță, vicecampion național de juniori la volei.

Din 2004, a fost directorul unui magazin de echipament sportiv, al SSD Sport System Development, iar apoi al unui alt magazin, al FF Group România, ce deţine magazine sub brandurile Nike şi Collective, parte a grupului internațional Folli Follie.

În 2020, el a fost consilier parlamentar la Camera Deputaților, până la învestirea Consiliului Local Constanța, în cadrul căruia ocupă un loc, după alegerile locale din septembrie.

Florin Cocargeanu este, în prezent, președintele Organizației Municipale a U.S.R. Constanța, până în martie 2020 el fiind vicepreședinte al Organizației Județene. În cadrul partidului, acesta a coordonat campaniile electorale pentru alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare.

Potrivit declarației de avere, viceprimarul userist constănțean nu deține decât un autoturism Opel Astra, pe care l-a cumpărat în 2007. Și este coplătitor al unui credit de 54.000 de lei, până la anul.

În 2019, acesta a obținut de la FF Group România salarii de peste 34.000 de lei, iar soția sa, doar 15.515 lei, de la CMC Fish 2002 S.R.L., unde a fost angajată.

Florin Cocargeanu este unicul asociat al Nord Auto Clean S.R.L., înființată în 2018, pentru întreținerea și repararea autovehiculelor, dar firma nu a avut nicio cifră de afaceri până la sfârșitul lui 2019.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.