VIDEO. Drifturi în miez de noapte, pe străzile Constanţei

1
8385

Constănţenii reclamă că în mai multe zone al Constanţei au loc drifturi în miez de noapte. Situaţia pare să nu ajungă şi la urechile celor “calificaţi” să împiedice sau să sancţioneze astfel de manifestări, ca şi cum, peste noapte, ar fi fost desfiinţate patrulele. Sau… n-au fost desfiinţate, doar că sunt ocupate fie să sancţioneze elevi care se joacă în curtea şcolii sau bătrâne care fac imprudenţa să ia din magazine măşti (detaliile le regăsiţi AICI).

Istoria drifturilor în miez de noapte datează, pe Şoseaua Mangaliei, spre exemplu, de săptămâni întregi. În nici una dintre zile nu a fost, “întâmplător”, şi vreun echipaj pe stradă, care să depisteze, tot întâmplător, teribiliştii care gonesc pe stradă. Nu spune nimeni să facă pândă, dar chiar în nici o seară să nu existe vreo maşină de Poliţie în trafic? Niciodată? Suntem, aşadar, “în siguranţă”. Care este însă pericolul cu aceste drifturi? Păi, urmăriţi şi dumneavostră imaginile! E drept, a fost surprins doar un mic fragment din spectacolul oferit de şoferul teribilist pe şosea şi este limpede că, dacă de pe podul de la Doraly cobora vreo maşină, accidentul era garantat.

Mai departe, Focus Press aşteaptă din partea IPJ Constanţa răspunsuri în legătură cu acţiunile derulate pe această linie, de la începutul anului şi până în prezent, cât şi ce concluzii pot fi trase (precizăm că a fost transmisă o solicitare în baza legii 544, pe acest subiect, cu menţiunea „rugăm celeritate”).

A.C.

1 COMENTARIU

  1. Politia nu vede, nu aude. In parcul de la doraly pe tot parcursul verii a rasunat muzica, strangandu-se zeci de petrecareti in fiecare noapte, tinand-o asa pana dimineata. Chiar si acum sunt nopti cand se aduna toti cretinii acolo zapacind de cap toti locatarii blocurilor din zona. O singura data nu am vazut o masina de politie sa intrebe pe careva de sanatate. Sa inteleg ca in ultima jumatate de an nu a trecut nici o masina de politie pe soseaua mangaliei ? Oras populat cu babuini din pacate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.