VIDEO exclusiv. Încă un autoturism a fost incendiat de o mână criminală, în anturajul lui Sarafu Stila, întocmai ca cel de acum zece ani

1
9696

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost sesizați, luni, 14 decembrie, în jurul orei 23:00, pentru a interveni la un incendiu auto, într-o parcare subterană, pe strada Prelungirea Bucovinei dim municipiul Constanța. Aparent, poate fi vorba despre un incendiu accidental, provocat de un scurtcircuit. Doar că, din câte se pare, a fost vorba despre o mână criminală. Imaginile spun tot.

În principiu, este vorba despre un autoturism marca Audi A8, aparținând lui Alexandru Cimpu, un prieten de-al lui Sarafu Stila, constănțeanul ajuns, din nou, în atenția opiniei publice după răfuiala cu Maria Done, proprietara hotelului Astoria. În urma acestui scandal, Sarafu Stila a primit interdicția de a conduce, astfel că circulă ca pasager în mașina prietenului său.

Potrivit lui Sarafu, incendiul a fost provocat.

Probabil cineva a crezut că este mașina mea și i-a dat foc. Nu știa că, de fapt, este mașina prietenului meu. I-au distrus mașina, probabil ca să se răzbune, fără ca el (prietenul – n.r.) să aibă vreo treabă”, ne-a decllarat Sarafu.

La rândul său, păgubitul a confirmat cele spuse de Sarafu.

Totul s-a întâmplat luni seara. Cineva, nu se știe încă cine, a spart geamul și a aruncat în interior o sticlă cu benzină. A ars tapițeria, scaunele care erau cu masaj, cu reglare de temperatură, a ars televizorul, aerbagurile și multe altele. Mașina acum este la reprezentanță. Am depus plângere la poliție și, din câte am înțeles, cazul a ajuns la Serviciul Investigații Criminale. Mai mult ca sigur că cineva a crezut că e mașina lui Stila, mai ales că a mai condus-o și el prin oraș”, ne-a declarat Alexandru Cimpu, proprietarul mașinii.

De precizat că în cursul zilei de joi, 17 decembrie, acesta s-a prezentat la Secția 3 Poliție pentru a depune plângere penală.

A fost formulată plângere penală de către proprietarul autoturismului.În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și a identificării persoanelor implicate”, ne-au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Caz asemănător cu cel al lui Sarafu, din 2010

Exact în urmă cu 10 ani, și mașina lui Sarafu Stila a fost incendiată în mod intenționat, tot de o mână criminală.

În ultima zi a lunii septembrie 2010, la ora 04:00 dimineața, autoturismul marca Porsche Cayenne era parcat pe strada Unirii. Vecinii au auzit o bubuitură puternică şi imediat bolidul a luat foc. Oamenii au sunat la 112 şi l-au alertat pe proprietar. Cauza izbucnirii incendiului a fost destul de clară: o persoană necunoscută a spart geamul din dreapta faţă şi a aruncat în interior o sticlă cu benzină, după care a dat foc. Pentru că flăcările au fost stinse rapid a ars doar tapiţeria maşinii.

Din câte se poate observa, asemănarea între cele două incendieri de mașini este izbitoare: ambele au legătură cu Stila Sarafu și ambele au fost provocate în aceeași manieră, prin spargerea geamului portierei și aruncarea în interior cu benzină.

Cu privire la speța actuală, privind incendiul de luni seară, se așteaptă identificarea autorului. În ceea ce-l privește pe Stila Sarafu, acesta a scăpat de controlul judiciar și poate părăsi localitatea.

Daniel ALBU

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Cum isi asterne asa doarme. Masina lui, masina prietenului, cu totii niste jeguri de oameni. Trebuie curatat orasul de nemernicii de acest gen. Rusine Constanta! Rusine politie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.