VIDEO. Florăriile, luate cu asalt înainte de 1 Martie

0
267

Mai este puţin până ce vom intra în luna martie, luna femeilor. De 1 Martie băieții și bărbații merg cu flori și mărțișoare la doamnele și domnișoarele din viața lor. Iar pentru acest lucru trebuie să fie pregătiți, iar florăresele sunt primele care le sar în ajutor.

Am mers în vizită la o florărie din Constanța situată pe bulevardul Ferdinand, unde Olimpia, proprietara și cea din mână căreia ies niște buchete magice, ne spune că deja are zeci de comenzi pentru 1 Martie.

“Lista este plină și cu 48 de ore înainte eu pregătesc toate comenzile. Fiecare buchet este unic și special așa cum este fiecare femeie. Florăria noastră se adresează și firmelor și avem multe comenzi din acea zonă, însă dacă un cetățean vine pe 1 Martie și spune că vrea un buchet nu înseamnă că nu îi facem”, a precizat Olimpia de la City Flowers.

La florărie vor merge și mămicile care vor cumpăra flori pentru învățătoare și profesoare, acum că Ministerul Educație a anunțat că este permis ca elevii să vină cu buchete de flori și mărțișoare în școli. Părinții mai au și varianta florariilor din piețe sau florăriilor stradale, unde în general prețurile sunt mai mici. Iar dacă de 1 Martie accentul este pus pe ghiocei, narcise, zambile și frezii, pentru 8 Martie domnii aleg trandafirii ori lalele pentru a impresiona doamnele. Un buchet de flori poate ajunge la câteva sute de lei, dar pentru femei, nimic nu este prea scump.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.