VIDEO Fostul primar de la Bărăganu, Titu Neague, implicat în accidentul de la Murfatlar

0
4546

Fostul primar al comunei Bărăganu, Titu Neague (PSD),  a fost internat în spital, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier, luni, 22 martie, la ieșire din Murfatlar spre Ciocârlia. Mașina în care acesta se afla s-a răsturnat într-o parte, după ce a intrat în coliziune cu alte autovehicule.

Vremea nefavorabilă de luni a îngreunat traficul rutier în județul Constanța și nu numai. De asemenea, au fost înregistrate mai multe accidente rutiere. Într-unul dintre acestea a fost implicat și fostul primar al comunei Bărăganu, Titu Neague, în urma coliziunii dintre trei autovehicule, la ieșire din Murfatlar. Așa cum reiese din datele furnizate de ISU și IPJ Constanța, în urma producerii accidentului, 3 persoane au rămas încarcerate. Printre acestea se afla și Titu Neague.

La puțin timp de la producerea accidentului, prin zonă a trecut un coleg de partid, Nicu Ciabuca, patronul Complexului turistic de la Fântâniţa din Murfatlar.

Acesta a coborât din mașină și i-a dat o mână de ajutor fostului primar care, din câte se pare, s-a ales cu mai multe coaste rupte, fiind transportat la spital.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.