VIDEO. Localnicii din Tanzania s-au aruncat în apă cu tabloul președintelui Iohannis

0
243

Klaus Iohannis a participat, duminică, 19 noiembrie a.c., la ceremonia de rămas bun organizată cu ocazia încheierii vizitei sale oficiale în Tanzania. Apoi, acesta a avut parte și de o petrecere de adio în Zanzibar.

Cu această ocazie, pe țărmul arhipeleagului, pentru președintele României și soția sa a fost pregătită o surpriză. Două înregistrări video publicate de Spot Media arată câțiva localnici care strigă diverse urări (inclusiv Hakuna Matata!) adunați în jurul unei poze a lui Klaus Iohannis, de dimensiunea celor cu Ceaușescu de pe pereții instituțiilor publice, în timpul comunismului. Apoi, unul dintre localnici fuge pe ponton și se aruncă în apă, cu tabloul cu Iohannis în brațe.

De aceeași surpriză a avut parte și Carmen Iohannis, care a și filmat momentul.

Luni, 20 noiembrie a.c., președintele României și-a început vizita în Capul Verde, din cadrul turneului său african.

V.I.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ceremonie-bizara-de-ramas-bun-in-tanzania-localnicii-striga-hakuna-matata-si-se-arunca-in-apa-cu-tabloul-lui-klaus-iohannis-2585827

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.