VIDEO. Senatorul AUR de Constanța a cerut fonduri pentru medicii de familie, codașii medicinei românești

0
435

Luni, 1 martie a.c., au avut loc, în plenul Parlamentului, dezbaterile privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2021. Unul dintre senatorii A.U.R. de Constanța, Evdochia Aelenei, a depus un amendament, pentru alocarea de fonduri necesare medicilor de familie din România.

„Vin dintr-o umilă reprezentare a electoratului, 10%, însă vă cer din suflet să aprobați bani pentru medicina primară. Medicii de familie au rămas codașii medicinei românești.

Sigur, a fost COVID-19, a fost gripă, au fost bolnavi cronici, care trebuie tratați în continuare. Dar oamenii ăștia nu au bani. Vă rog din suflet, este ultimul amendament.

Vă rog din suflet, dați bani pentru medicina primară. Cu ei începem noi viața! După ce se nasc copiii, îi ducem la medicul de familie și îi prezentăm.

Vă rog din suflet, nu contează că sunt dintr-un partid cu 10% reprezentare, nu contează culoarea politică. Hai să dăm puțină viață medicinei românești.

Cer numai 550.000 de lei și nu îi cer din Fondul de urgență, domnule prim-ministru, vreau din redistribuire în cadrul ordonatorului principal de credit“, a solicitat senatorul Evdochia Aelenei.

Amendamentul parlamentarului A.U.R. de Constanța nu a fost aprobat, așa cum nu a fost aprobat niciun amendament depus de către deputați și senatori la Proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2021.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.