Cum sunt atribuite locuinţele ANL sau cele de la RAEDPP? Rudele angajaţilor de la primărie sau fostele soţii ale celor de la RAEDPP primesc punctaj maxim?!

1
679
Sediul RAEDPP

Actualul director al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa anunţa, imediat după preluarea mandatului, că a descoperit o serie de atribuiri nelegale sau imorale de locuinţeîn regim ANL.

Conform directorului RAEDPP, Teo Hira, mai mulţi angajaţi sau rude ai unor angajaţi ai Primăriei Constanţa sau de la regie s-au numărat printre beneficiarii unor astfel de locuinţe, existând suspiciuni că au fost favorizaţi în privinţa selecţiei de dosare.

În afară de aceste cazuri, de dată recentă s-a stabilit şi că un fost membru al Consiliului de Administraţie al RAEDPP a avut beneficii, altele decât remuneraţia pentru participarea la şedinţe. Este vorba despre un membru al C.A. (din parrtea PSD) care a demisionat recent din funcţie. Anterior demisiei, respectivul a absentat de la o şedinţă, fapt pentru care nu a existat cvorum pentru luarea unor decizii.

Revenind la beneficiul de care este suspectat respectivul, Teo Hira spune că, din datele de la dosarele înregistrate la regie, rezultă că respectivul a divorţat în 2019 de soţie. În acelaşi an, fosta soţie a primit o locuinţă de la RAEDPP. Pare ciudată „coincidenţa”, este de părere actuala conducere a regiei.

A.C.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.