VIDEO. Zanfir Iorguş a depus jurământul de investire în funcţia de consilier local. Cum răspunde la întrebarea dacă îngroapă securea războiului cu primarul Cristian Radu

0
1277

Consiliul Local Municipal Mangalia a fost constituit, duminică, 1 noiembrie; cei 19 consilieri aleşi au depus jurământul, printre ei numărându-se şi Zanfir Iorguş (PSD), candidatul care, în mijlocul campaniei electorale, a anunţat că susţine un alt aspirant la funcţia de primar – Mohammad Murad.

Imediat după depunerea jurământului, Zanfir Iorguş s-a îndreptat către primarul Cristian Radu şi a dat mâna cu acesta; a fost un gest de fair-play, dar oare asta înseamnă că a fost îngropată securea războiului dintre cei doi?

„Voi face tot ce îmi stă în putere pentru binele locuitorilor municipiului Mangalia şi, aşa cum am spus-o şi în campania electorală, să pot să aduc din experienţa pe care o am, atâta cât mai pot, să aduc alături de echipa nouă din Consiliul Local şi de la primărie, pentru ca Mangalia să redevină ceea ce a fost odată, un oraş dornic de frumos, dornic de musafiri (…)” – a declarat, pentru Focus Press, Zanfir Iorguş.

„Am spus-o că în activitatea mea politică nu am avut duşmani, am avut doar adversari politici şi, când este vorba despre interesul oraşului, care va fi oricând mai presus de interesul meu personal, şi asta am dovedit-o în timp, nu vor fi decât contraziceri politice (…)”, a mai spus Zanfir Iorguş.

Declaraţii complete: în materialul VIDEO.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.