VIDEO. Ziua Copilului, sărbătorită în avans: Mickey Mouse a stârnit zâmbete de bucurie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța

0
161

Mickey Mouse, cel mai cunoscut șoricel din lume, mai sprinten ca oricând, a ținut să petreacă o oră minunată alături de copiii internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța.

Mickey Mouse a trecut pe la fiecare dintre cei peste 20 de copii internați în acest spital. Așa că simpaticul șoricel a decis să ajungă la patul copiilor, ca să le facă suferința mai ușoară. Astfel, fiecare copil s-a bucurat de prezența personajului favorit și a primit în dar de la acesta și de la ajutoarele lui baloane, jucării, banane și biscuiți.

Mickey a fost ajutat în misiunea lui de prof. univ. dr. Mihaela Rus, preşedintele Colegiului Psihologilor din România Filiala Constanţa, medicul Adriana Câmpeanu, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, dar și de avocatul și consilierul juridic Mariana Mitra Niță, prim-vicepreședintele a OFL Național și conferențiar universitar doctor la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității Ovidius Constanța.

Am adus bucurie în sufletele celor mici, internați la Spitalul de Boli Infecțioase! Ne-am bucurat împreună cu ei, alături de animatorul nostru și le-am împărțit dulciuri și jucării! La mulți ani tuturor copiilor! 1Iunie, Ziua Copiilor“, a precizat prof.univ.dr. Mihaela Rus.

Micuții internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase au sărbătorit Ziua Copilului în avans. S-au jucat și s-au simțit bine în compania animatorilor, a colegelor mele din Organizația Femeilor Liberale și a colegilor mei din spital. Le mulțumesc doamnelor liberale pentru implicare și pentru că au reușit să aducă zâmbet și voie bună pe chipurile copiilor internați. La mulți ani, tuturor copiilor!“, a declarat dr. Adriana Câmpeanu, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase.

Directorul unității sanitare, dr. Claudia Cambrea, a dorit să le mulțumească tuturor celor care au contribuit la fericirea micuților pacienți.

Împreună cu colegele mele, dr. Adriana Câmpeanu, președinta OFL Municipiul Constanța și dna prof. univ. dr. habil. Mihaela Rus am adus o mică bucurie copiilor internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Mulțumim conducerii spitalului pentru frumoasa colaborare și implicare! Mulțumim SC Dobrogea Biscuit SRL pentru sprijinul acordat și pentru calitatea produselor donate! Mulțumesc colegelor din OFL Constanța care s-au implicat în această acțiune. La mulți ani tuturor copiilor în această zi magică și plină de emoție!”, a precizat Mihaela Mitra Nițu.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.