Viorel Ionescu, primarul din Hârşova: Ionel Chiriţă mi-a contestat candidatura. E supărat că nu l-am luat consilier personal

0
896

Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, a acordat un interviu ziarului Focus Press, în cadrul căruia a vorbit despre revenirea sa la PNL, despre candidatura pentru un nou mandat, dar şi despre proiectele în derulare sau cele viitoare.

Despre candidatură, Viorel Ionescu a dezvăluit că unul dintre candidaţi i-a contestat candidatura. “A pierdut pe fond, dar cred că face contestaţie. Mi-a contestat candidatura din partea PNL”, a spus Ionescu, referindu-se la Ionel Chiriţă, cel care îşi dorea să candideze el din partea liberalilor, însă aceştia au decis să îi dea credit actualului primar în funcţie.

Tot îm cadrul interviului, Viorel Ionescu a mai menţionat că Ionel Chiriţă este supărat, cel mai probabil, şi pentru că nu a dorit să îl desemneze consilierul său personal atunci când a câştigat primul mandat.

“Nu îmi este ruşine cu mandatul meu: s-au asfaltat 11,6 kilometri de străzi, unele dintre ele nu fuseseră asfaltate niciodată; iluminatul public este pe led”, a mai spus Ionescu.

La capitolul proiecte, Viorel Ionescu a vorbit despre reţeaua de gaze, despre viitorul bazin de înot şi complex sportiv prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii, despre extinderea programului de supraveghere video – însă despre toate acestea şi nu numai, veţi putea citi în ediţiile următoare sau puteţi urmări interviul INTEGRAL în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.