Voila! Încă un imobil de 8 etaje în apropierea Lacului Siutghiol

0
1590

De vreme ce pe site-ul primăriei municipiului Constanța documentaţiile pentru construcţii, solicitate de persoane fizice, nu mai sunt disponibile, sub pretextul GDPR, tot mai mulţi cetăţeni întreprind demersuri pentru construcția de blocuri, hoteluri sau vile turistice. Adică, se întâmplă fix ceea ce prezentam într-un articol anterior – detaliile putând fi consultate AICI.

În cursul zilei de miercuri, 7 aprilie a.c., Primăria Municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism  cu numărul 1125 ce prevede desființarea unei clădiri ”C1” și construirea unui imobil P+5-8 etaje cu funcțiunea apartamente de vacanţă, situat pe bulevardul Mamaia la numărul 531. Bineînțeles, la secțiunea unde este menționat beneficiarul investiției, este scris ”date cu caracter personal (persoană fizică). În regulă, doar că, la acea adresă funcționează Vila Luminița care este situată în incinta complexului Voila Caraiman, în zona de nord a stațiunii Mamaia, pe malul Lacului Siutghiol. Societatea prin care funcționează aceste unități de cazare este SC Voila A.S. SRL, avându-l unic administrator pe omul de afaceri libanez Adel Abi Khalil.

Proprietar al hotelului Voila din Mamaia, Adel Abi Khalil, care a închiriat de la societatea Yourhotels SRL hotelul Caraiman I din Mamaia, a depus ofertă pentru a cumpăra și complexul Belvedere din Predeal, denumit inițial Cioplea, pe care fostul selecționer al naționalei de fotbal a României Anghel Iordănescu îl deține împreună cu un asociat sirian, potrivit profit.ro. Acesta deține mai multe hoteluri, atât la malul Mării Negre, cât și la munte, dar și restaurante.

Societatea Voila A.S. SRL a fost înființată la data de 6 septembrie 2005, cu sediul pe strada Callatis, la numărul 22 din municipiul Constanța.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.