Afaceristul Malciu vrea să construiască hale și un showroom. Primăria i-a transmis că este necesar un PUZ

0
322
Primăria Constanța

Societatea VMB Lux Sonor SRL intenționa să construiască în municipiul Constanța depozit de hale cu funcțiuni multiple, spații depozitare, showroom și împrejmuire teren. Municipalitatea a emis, în cursul zilei de 30 septembrie a.c., Certificat de Urbanism în care se specifică că această investiție nu se poate concretiza.

Conform actului de Urbanism, cu numărul 3002 eliberat de Primăria Constanța, această investiție nu se poate construi întrucât este necesară elaborarea și aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ), cu respectarea Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul.

Precizăm că în anul 2016 VMB Lux Construct SRL a intrat în insolvență, pe atunci asociat era și Malciu Ciprian Gabriel. Pe 17.05.2016, la Tribunalul Constanţa a fost depus un dosar prin care debitorul VMB Lux Construct SRL îşi solicită falimentul, primul termen de judecată fiind stabilit pentru 31.05.2016. VMB Lux Construct este deţinută de tânărul Ciprian Gabriel Malciu, Viorica Malciu şi Liviu Ionescu şi are ca domeniu de activitate construcţiile.

Această firmă era cunoscută în municipiul Constanța ca fiind specializată în recuperarea deşeurilor, precum şi administratoră de plaje.

Anul trecut, Constantin Malciu, a cerut acordul de mediu pentru construirea unui bloc de patru etaje în orașul Năvodari. Constănțeanul a mai ridicat de-a lungul timpului mai multe construcții în orașul de la malul mării și este și administratorul hotelului Siret din stațiunea Mamaia.

Societatea VMB Lux Sonor SRL a luat naștere la data de 2 noiembrie 1994, având sediul pe strada Interioară, numărul 3. Administrator este care este și asociat al firmei, ce deține 51% din capitalul social. Totodată, asociat este și Malciu Viorca ce deține 49% din capitalul social. Cifra de afaceri raportată în anul 2020 a fost de 6.337.010 de lei, profitul net de 2.407.335 de lei și datorii de 6.206.378 de lei. Totodată, Constantin Malciu este asociat și deține 25% din capitalul social și este și administrator al firmei BABYLONIA RESORT SRL, societate ce se ocupă hoteluri și alte facilități de cazare. Pe această societate funcționează hotelul Babylonia Resort din Costinești.

Loredana MIHAI

Citește și:

Afaceristul Constantin Malciu mai ridică o construcție cu patru nivele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.