Afaceristul Panait Ilie mai bifează o investiție imobiliară în Constanța

0
218
foto cu rol ilustrativ

Cunoscutul afacerist Panailt Ilie a primit undă verde din partea municipalității în ceea ce privește construire a două imobile în Constanța. Primăria a eliberat în cursul zilei de vineri, 8 octombrie a.c., Autorizația de Construire pentru proiectul ce urmează a se materializa pe strada Dimitrie Onciu la numărul 9.

Conform actului emis cu numărul 815 se intenționează a se construi: „Locuințe colective cu birouri la parter, în regim de înălțime P+1Etaj+M- P+2Etaje, împrejmuire teren și organizare de șantier.” Beneficiarul investiției este cunoscutul afacerist Panait Ion Ilie.

Precizăm că investitorul intenționa să construiască și în stațiunea Mamaia, în zona celebrelor cluburi de pe litoral un bloc de 15 etaje. Acesta a solicitat în anul 2019 Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa aviz pentru edificarea imobilului în regim de înălțime de S+P+12-15 etaje + terasă circulabilă în staţiunea Mamaia, aleea Lamia nr. 16.
Cu toate acestea și a demersurilor, proiectul de hotărâre a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Municipal Constanța din anul 2019.  

PFA-ul Panait Ion Ilie a fost înființat în anul 2018. Afaceristul a mai construit în municipiul Constanța, inclusiv turnul de pe strada Traian. O altă investiție a lui Panait Ilie, un bloc de trei etaje pe strada Primăverii. În acest sens municipalitatea a și emis Autorizația de Construire cu nr. 297 la data de 22 martie a anului curent, pentru edificarea blocului.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.