Blocul lui Stila Goşu, la mâna consilierilor locali

0
1360

Consilierii locali municipali au fost convocaţi vineri, 29 ianuarie, în şedinţă, pe ordinea de zi figurând şi mai multe proiecte privind aprobarea unor PUZ-uri, la iniţiativa primarului Vergil Chiţac. Unul dintre aceste proiecte se referă la „aprobarea Planului urbanistic zonal pentru teritoriul delimitat de str. Ion Lahovari, str. Flămânda, al. Panselei și IE 211047, inițiator Goșu Stila”.

Goşu Stila, iniţiatorul PUZ-ului, doreşte să construiască pe un teren de 5906 mp un bloc cu 4 etaje. Terenul face parte din intravilanul municipiului Constanța, situat în zona central a orasului, având în vecinătate Spitalul Judetean Constanța, Parcul Tomis 2 si legătura facilă cu arterele importante de circulatie de la nivelul municipiului, Bulevardul Tomis la est, Bd. Mamaia la sud şi Bd. Al. Lăpușneanu la vest.

Planul investitorului  s-a aflat deja în consultare publică, fiind înregistrată o contestaţie din partea unei  constănţence. Aceasta a transmis anul trecut o adresă prin care semnala primăriei că zona este una de case şi că un bloc P+4 (adică o creştere a  regimului  de înălţime faţă de cel P+1+M) nu ţine cont de arhitectura zonei.

Detalii despre Sitla Goşu

Stila Goșu este cunoscut ca un scandalagiu în orașul de la malul mării, el fiind condamnat pentru șantaj și loviri sau alte violențe, spălare de bani, și cea mai nouă condamnare pronunțată în 2019 – pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.