Building BNB Avantaj SRL va supraetaja blocul de 6 etaje pe care îl construieşte pe bulevardul Aurel Vlaicu

0
178

Societatea Building BNB Avantaj SRL continuă lucrările la investiția ce se va realiza pe  bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Vorbim despre imobilul în regim de înălțime P+6E – Locuințe colective, cu spațiu comercial la parter.

Investiția a fost autorizată prin Autorizația de Construire 735 din data de 14 mai, anul trecut, iar la data de 1 iunie 2020 au fost începute lucrările, urmând a fi finalizate pe 30 mai 2023. Ulterior, investitorul a solicitat supraetajarea, iar municipalitatea a fost de acord. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 9 iunie a.c., a fost emisă Autorizația de Construire cu numărul 480, ce reflectă ”Modificare proiect autorizat, ”Construire imobil P+6 Etaje locuințe colective cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren, organizare de șantier”, prin supraetajare cu un nivel (în limita a maxim 20% din suprafața construită desfășurată), realizarea scării cu terasă necirculabilă, rezultând un imobil de P+7 etaje+ terasă circulabilă”.

Precizăm că această societate va edifica un imobil cu funcțiunea de locuințe colective, în regim de înălțime de S+P+6 etaje, şi pe bulevardul Mamaia, la numărul 294B, în dreptul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, în prezent terenul fiind liber de construcții. Certificatul de Urbanism ce vizează acest proiect a fost emis la data de 16 octombrie 2019, iar Autorizația de Construire a fost prelungită până la data de 29 ianuarie a anului curent.

Societatea Building BND Avantaj SRL a fost înființată în anul 2019 având sediul în Eforie Sud, județul Constanța. Unic asociat și administrator este Bogdan-Constantin Budeanu. Activitatea principală a societății constă în „Cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii”. În anul 2019, firma a avut un singur salariat, cifra de afaceri fiind 0 și pierderi de 44.235 lei.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.