Clubul Crazy din Mamaia intră în legalitate: a fost emisă autorizaţia de construire pentru extindere

0
727

Primăria municipiului Constanța a eliberat în cursul zilei de miercuri, 15 decembrie a.c., autorizația de construire pentru extinderea restaurantului Crazy situat în stațiunea Mamaia. Beneficiarul investiției este societatea Underground Club SRL, ce a întreprins demersurile necesare pentru a intra în legalitate cu localul de pe aleea Lamia, numărul 2A.

Astfel, municipalitatea a eliberat autorizația cu numărul 971 pentru „Extindere restaurant, reconstruire structură și modificare compartimentare”. Actul are o valabilitate de 12 luni.

Precizăm că societatea Underground Club SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, în luna iulie a.c., un memoriu de prezentare în ceea ce privește investiția de extindere a unui restaurant, reconstruire structură și modificare compartimentare. La acea adresă funcționează clubul Crazy, însă firma care administrează acest local nu deținea la momentul începerii lucrărilor autorizația de construire, fiind amendată la începutul lunii iunie a.c., de către Poliția Locală (detalii AICI).

Suprafața totală a amplasamentului este de 611,00 mp, iar în ceea ce privește destinația terenului, aceasta este inclus în zona reglementată prin PUZ aprobat cu HCL nr. 121/24.05.2013, Zona Mamaia Nord, UTR 29, în care sunt admise funcțiuni de turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente, funcțiuni pentru alimentație publică, sportive, de agrement, de cultură, de sănătate, loisir, funcțiuni legate de culte.

Pe terenul cu suprafața de 611 mp există un imobil, clubul Crazy, cu o suprafață de 300 mp, cu regim de înălțime parter, cu funcțiunea de restaurant, la care s-a intervenit prin extindere, modificare structură și compartimentare. Totodată, în proiect este menționat faptul că nu sunt necesare lucrări de demolare.

Societatea Underground Club SRL a fost înființată la data de 13 august 1999, având sediul pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 97 A. Administrator este Bobeș Horațiu, totodată acesta este și unul dintre acționari având 33% din capitalul social, Georgescu Daniel tot cu 33% și Ghiuri Zoe tot cu 33% din capitalul social.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.