Underground SRL vrea să intre în legalitate cu extinderea clubului Crazy din Mamaia

0
302

Societatea Underground Club SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu de prezentare în ceea ce privește investiția pe care intenționează a o realiza pe Aleea Lamia la numărul 2A din stațiunea Mamaia, aceea de extindere a unui restaurant, reconstruire structură și modificare compartimentare.

La acea adresă funcționează clubul Crazy, însă firma care administrează acest local nu deține autorizația de construire, fiind amendată la începutul lunii iunie de către Poliția Locală (detalii AICI).

Deși a fost sancționată, societatea nu a sistat lucrările. Între timp, a fost depusă documentația necesară investiției la instituția abilitată de mediu. Beneficiarul lucrărilor își justifică necesitatea realizării proiectului prin faptul că numărul de turiști crește de la an la an, iar dezvoltarea economică a zonei Mamaia a atras după sine sporirea cererii de spații de alimentare publică, lounge, petrecere a timpului liber într-o ambianță plăcută, astfel încât construcția de imobile cu astfel de destinații este în continuă expansiune.

Obiectivul se va realiza în intravilanul municipiului Constanța, zona de nord a stațiunii Mamaia, în vecinătatea plajei, unde se desfășoară cu preponderență activități de turism, cazare, alimentație publică și agrement.

Suprafața totală a amplasamentului este de 611,00 mp, iar în ceea ce privește destinația terenului, aceasta este inclus în zona reglementată prin PUZ aprobat cu HCL nr. 121/24.05.2013, Zona Mamaia Nord, UTR 29, în care sunt admise funcțiuni de turism, apartamente de vacanță, locuințe permanente, funcțiuni pentru alimentație publică, sportive, de agrement, de cultură, de sănătate, loisir, funcțiuni legate de culte.

Pe terenul cu suprafața de 611 mp există un imobil, clubul Crazy, cu o suprafață de 300 mp, cu regim de înălțime parter, cu funcțiunea de restaurant, asupra căruia se dorește a interveni prin extindere, modificare structură și compartimentare. Totodată, în proiect este menționat faptul că nu sunt necesare lucrări de demolare.

Societatea Underground Club SRL a fost înființată la data de 13 august 1999, având sediul pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 97 A. Administrator este Bobeș Horațiu, totodată acesta este și unul dintre acționari având 33% din capitalul social, Georgescu Daniel tot cu 33% și Ghiuri Zoe tot cu 33% din capitalul social.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.