Silviu Coşa: Portul Turistic Tomis care trebuie să treacă în subordinea municipalității, astfel încât să poată să fie exploatat din punct de vedere economic cât mai eficient

0
486

La începutul acestui an, Codul Administrativ a fost modificat, în sensul că actualul Guvern şi-a asumat numirea politică a prefecţilor şi subprefecţilor. A fost o recunoaştere, o oficiaizare a faptului că prefecţii erau numiţi politic şi înainte. Pe de altă parte, devine mai evident ca oricând că prefecţii vor urmări implementarea strictă a proiectelor sau reprezentarea intereselor partidelor politice din care fac parte.

Prezent la un interviu Focus Press, prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, proaspăt ales prim-vicepreşedinte al Organizației Municipale PNL Constanța, a explicat care este rolul său în cadrul organizaţiei de partid şi care sunt proiectele prioritare ale PNL Constanţa. ”Atribuțiile mele sunt legate de partea de comunicare și strategie a organizației, ceea ce vrem să schimbăm, în ceea ce privește Organizația Municipală, scopul ei, obiectivele și măsurile sunt legate de municipiul Constanța. Aici trebuie schimbat cam tot din punct de vedere al modului în care este abordată ideea de oraș în secolul XXI, trebuie să devenim un oraș deschis, în primul rând investitorilor, pentru că din punctul acesta de vedere, salariile sunt mici aici. Avem proiecte legate de Lacul Tăbăcărie, unde este o problemă pornind de la igienizarea lacului respectiv, până la exploatarea lui din punct de vedere economic, ceea ce înseamnă un beneficiu pentru constănțeni din punct de vedere economic, dar și tot ceea ce înseamnă turism, pentru că suntem un oraș turistic, dar și Portul Turistic Tomis care trebuie să treacă în subordinea municipalității, astfel încât să poată să fie exploatat din punct de vedere economic cât mai eficient și cât mai corect pentru locuitorii orașului Constanța, dar și strategia de Sănătate, deja s-au emis Certificate de Urbanism pentru construirea primului Spital de Pediatrie din Constanța, dar și pentru construirea Spitalului Municipal, a declarat Silviu Coşa.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.