CNSC a admis contestația firmei din Capitală în cazul licitației pentru curățenia în sediile Primăriei și a toaletelor din Parcul Arheologic

0
497

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a admis contestația formulată de firma din București în cazul achiziției pentru curățenia în sediile Primăriei și a toaletelor din Parcul Arheologic. Este vorba despre Fabrica de Curățenie Express SRL.

Concret, CNSC a admis contestația formulată de firmă și a anulat rezultatul procedurii. Totodată, a obligat autoritatea contractantă să-i reevalueze oferta. Prezenta decizie este obligatorie pentru părțile cauzei. Împotriva acesteia se poate formula plângere în termen de zece zile de la comunicare, se arată în document.

Detalii despre firmă

Fabrica de Curățenie Express SRL este o societate comercială din București, înființată în anul 2016. Administrator și unic asociat este Cristina Cerreoni. Societatea se ocupă de activități generale de curățenie a clădirilor. În anul 2022, aceasta a avut o cifră de afaceri de 452.865 de lei, un profit net de 149.089 de lei și cinci angajați, potrivit listafirme.ro.

Context

În luna aprilie a.c., Primăria Constanța a lansat o licitație pentru curățenia sediilor, cât și a celor trei toalete din Parcul Arheologic, care au costat, în total, 150.000 de euro. Municipalitatea achiziționează servicii de curățenie, cu asigurare de personal și materiale de curățenie, la sediile Primăriei Municipiului Constanța și la obiectivul de investiții „Reabilitarea și amenajarea Parcului Arheologic“, respectiv grupurile sanitare. Valoarea estimată a achiziției este de 2.213.496 de lei fără TVA, adică 2.634.060 de lei cu TVA (533.211 euro).

Activitatea de curățenie și întreținere se va efectua:

  • la sediile Primăriei (Bulevardul Tomis numărul 51, strada Răscoalei din 1907 numărul 4, strada Ștefan Mihăileanu numărul 10, strada Cuza Vodă numărul 27, strada Amzacea numărul 13, strada Alexandru Lăpușneanu numărul 116C – City Mall, strada George Enescu numărul 4, strada Câmpul cu Flori numărul 11)
  • la sediul situat pe strada Mihai Eminescu numărul 20
  • la grupurile sanitare din Parc Arheologic.

Pentru curățenia sediilor și a toaletelor din Parcul Arheologic este necesar un număr total de 30 de persoane, conform Caietului de sarcini.

Petruț IACOB

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.