Magenta Construct poate supraetaja blocul din Mamaia Nord și amenaja un SPA la demisol

0
163
Foto cu rol ilustrativ

Magenta Construct SRL a primit acordul de mediu pentru modificarea proiectului imobiliar pe care îl dezvoltă în zona de nord a litoralului românesc. Astfel, recent instituția abilitată de mediu a emis acordul pentru tranformarea demisolului în centru SPA și supraetajarea blocului, cu două niveluri, rezultând, astfel, un bloc de nouă etaje.

Este vorba de acordul de mediu pentru „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu Autorizația de construire 362/10.08.2021, prin schimbare parțială de destinație demisol din spații comerciale și alimentație publică în alimentație publică și centru SPA, recompartimentări interioare, modificare fațade și extindere pe verticală cu două niveluri (locuințe de vacanță), rezultând imobil D+P+9Etaje“. Amplasamentul este situat pe Promenada Năvodari nr. 91, lot 2.1, lot 1 – lot 4/3 – lot 2 – lot 2, CF 124678 din Mamaia Nord (Năvodari). În urma consultărilor, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru acest proiect.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, de pe strada Unirii nr. 23, din municipiul Constanța, în zilele de luni până joi, între orele 8.00 şi 16.30, şi vineri, între orele 8.00 şi 14.00, precum şi la următoarea adresă de Internet: http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până în data de 22.09.2023.

La parter și la etajele I – VII se propun, în total, 165 de unități locative (apartamente cu una și două camere), cu suprafața mai mică de 100 mp, respectiv 19-21 de apartamente pe nivel. La etajele nou-dorite, respectiv etajele VIII și IX, s-ar putea amenaja 40 de unități locative (tip apartamente de vacanță, cu una sau două camere), respectiv 20 de apartamente pe nivel.

Precizăm faptul că Magenta Construct SRL intenționează să amenajeze și o parcare de 122 de locuri, aferentă proiectelor imobiliare existente, două imobile cu patru și șapte etaje, precum și un bloc în curs de execuție, cu nouă etaje. Valoarea investiției este de 374.100 de lei, iar perioada de implementare este de doi ani. În acest sens, a depus la APM Constanța un memoriu de prezentare a proiectului.

Magenta Construct SRL a fost înființată în anul 2009 și are sediul pe strada Berlin din municipiul Constanța. Simona Petronela Gheorghe şi Sorin Sebastian Malcea dețin fiecare câte 50% din capitalul social al firmei. Cei doi asociați sunt şi administratorii societăţii care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Cifra de afaceri raportată pentru anul 2022 a fost de 10.896.335 de lei, profitul net de 652.613 lei, iar datoriile, de 24.905.621 de lei, cu 15 angajați.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.