Magenta Construct SRL vrea să supraetajeze cu două etaje un bloc pe care îl construiește în Mamaia Nord

0
315
Imagine cu rol ilustrativ

Societatea comercială Magenta Construct SRL construiește în zona de nord a litoralului românesc un ansamblu rezidențial format din două imobile de șapte etaje și o clădire ce va găzdui recepția și mai multe piscine. Dar acum dorește să supraetajeze cu două etaje unul dintre blocuri, înaintând către Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu tehnic al proiectului.

Este vorba despre „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu Autorizația de construire 362/10.08.2021, prin schimbare parțială de destinație demisol din spații comerciale și alimentație publică în alimentație publică și centru SPA, recompartimentări interioare, modificare fațade și extindere pe verticală cu două niveluri (locuințe de vacanță), rezultând imobil D+P+9Etaje“. Amplasamentul este situat pe Promenada Năvodari nr. 91, lot 2.1, lot 1 – lot 4/3 – lot 2 – lot 2, CF 124678, Mamaia Nord, orașul Năvodari, județul Constanța

La parter și la etajele I – VII se propun, în total, 165 de unități locative (apartamente cu una și două camere), cu suprafața mai mică de 100 mp, respectiv 19-21 de apartamente pe nivel. La etajele nou-dorite, respectiv etajele VIII și IX, s-ar putea amenaja 40 de unități locative (tip apartamente de vacanță cu una sau două camere), respectiv 20 de apartamente pe nivel.

Proiectul inițial viza „Construire trei imobile: Etapa I – Corp 3 D+P+7Etaje – locuințe colective cu spații comerciale și alimentație publică la demisol, etapa II – Corp 2 – D+P+7Etaje – locuințe colective și spații comerciale, alimentație publică, sală fitness, spații tehnice și spații depozitare la demisol și funcțiuni complementare locuirii, etapa III – clădire recepție, piscine și amenajări peisagere, sistematizare, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Pentru acesta beneficiarul a obținut Decizia etapei de încadrare 28/ 21.01.2021, emisă de APM Constanța, și Autorizația de construire nr. 362/ 2021, emisă de Primăria orașului Năvodari.

Acum, noua documentație propune modificarea Corpului 3, cu regim de înălțime D+P+7E, rezultând cu imobil D+P+9Etaje. Numărul de locuri de parcare a autovehiculelor ce au legătura cu imobilul propus este de 129 și vor fi asigurate pe un teren din proximitat,e achiziționat special pentru parcări.

Magenta Construct SRL a fost înființată în anul 2009 și are sediul pe strada Berlin din municipiul Constanța. Simona Petronela Gheorghe şi Sorin Sebastian Malcea dețin fiecare câte 50% din capitalul social al firmei. Cei doi asociați sunt şi administratorii societăţii care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Cifra de afaceri raportată pentru anul 2022 a fost de 10.896.335 de lei, profitul net de 652.613 lei, iar datoriile, de 24.905.621 de lei, cu 15 angajați.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.