Compania Naţională de Investiţii caută constructor pentru amenajarea noii baze sportive de pe Stadionul Central Mangalia

0
1244

Compania Națională de Investiții (C.N.I.) a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice un anunț de participare simplificat, pentru achiziția de servicii de proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții Construire de bază sportivă, Șos. Constanței nr. 18A, Mangalia, adică pe Stadionul Central Mangalia. Aceasta va avea două terenuri sportive, iar noile amenajări se vor întinde pe 13.202mp.

Stadionul Central Mangalia va fi reabilitat de către C.N.I., care va amenaja aici o bază sportivă nouă, pe 1,3 ha. Aceasta va avea un teren sportiv de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și F.R.F. cu dimensiuni 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, și un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m. În plus, vor fi construite o clădire de vestiare și administrativă, și o parcare autovehicule și autocar.

Valoarea estimată a investiției este de 5,6 milioane de lei fără T.V.A., compusă de:

  • cheltuieli pentru obținerea și amenajarea terenului: 560.059,22 lei
  • cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică a proiectantului: 117.927,06 lei
  • cheltuieli pentru investiția de bază: 4.850.552,52 lei
  • alte cheltuieli: 87.865,01 lei.

C.N.I. a demarat, ieri, licitația  pentru atribuirea acestui contract de lucrări de construcții bază sportivă tip 1 în municipiul Mangalia, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate – preț. Se acordă 60 de puncte pentru prețul cel mai scăzut, maximum 20 de puncte pentru experiența profesională a echipei constructorului și alte 20 de puncte pentru cea mai mare perioadă de garanție acordată lucrării.

Ofertele se pot depune până pe 28 septembrie a.c., ora 15.00, odată cu Lista principalelor lucrari executate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 5 ani, cu indicarea valorilor, datelor si a beneficiarilor publici sau privati, insotita de certificari/documente constatatoare sau echivalent, și o garanție de participare de 56.000 lei.

Noua bază sportivă de pe Stadionul Central Mangalia trebuie finalizată în maximum un an – 3 luni proiectare și 9 execuție lucrări, iar perioada de garanție de bună execuție a lucrării este de 3 ani. Baza va avea sistem de încălzire cu gaz, fiind de tip 1 – V2. Investiția face parte din programul “400 de terenuri de sport pentru România” al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, implementat de C.N.I.

Valentin ISPAS

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.