Constantin Goane poate construi un restaurant în locul Grădinilor de Vară din zona Perla: constănțenii nu s-au opus

1
834
Constantin Goane. FOTO: Facebook

Firma lui Constantin Goane continuă demersurile pentru construirea unui restaurant în Mamaia după ce, în anul 2021, a fost refuzat de Primăria Constanța și nu a primit primul document de urbanism, pentru edificarea unui bloc cu nouă etaje. În acest sens, Municipalitatea a lansat în consultare publică, la sfârșitul lunii aprilie a.c., documentația privind elaborarea Plan Urbanistic de Detaliu – construire imobil parter, zona Perla. Acum, a fost publicat raportul informării și consultării publicului și nicio persoană nu a venit cu obiecții.

Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanța, în stațiunea Mamaia, în zona Teatrului de Vară, a Hotelului Perla, pe locul unde a funcționat Grădina de Vară a Teatrului de Vară. În zonă se pot edifica parcări ori alimentație publică și comerț, adică ce dorește beneficiarul să edifice.

Conform anunțului de consultare din luna aprilie a.c., cetățenii au fost invitați să consulte documentația de urbanism, iar pe tot parcursul procesului de informare și consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoanele interesate.

Societatea comercială a fost înființată în martie 2013 și are ca principal obiect de activitate „Parcuri pentru rulote, campinguri și tabere“. Unicul său asociat și administrator este Constantin Goane. Pentru 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de peste 144.000 de lei și pierderi de aproape 320.000 de lei, având un angajat.

În 2021, Margona MTC nu a primit de la Primăria Constanța certificat de urbanism pentru construirea unui bloc de nouă etaje în zona Perla, deoarece terenul nu are acces direct dintr-o circulație publică. Margona MTC administrează campingul Costa Village din Mamaia Sat, de lângă Promenada Năvodari.

Mihaela GIUGLEA

Zona Perla, staţiunea Mamaia

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.