Consultații și analize gratuite, în memoria medicului chirurg Octavian Dumitru Unc

0
3583

Clinica Matca Analysis din Constanța oferă consultații și analize gratuite în memoria celui ce a fost medicul chirurg prof.univ.dr. Octavian Dumitru Unc, pentru diagnosticarea patologiilor sânului, ecografii și analize gratuite în fiecare sâmbătă până pe 5 decembrie.

Pot beneficia de consultații și analize gratuite pacienții asigurați și neasigurați, cu sau fără bilet de trimitere. Pentru programări, sunați la nr. 0241.550.650.

Este posibil ca imaginea să conţină: Octavian Dumitru Unc, text care spune „CONSULTAȚII ȘI ANALIZE GRATUITE ÎN MEMORIA CELUI CE FOST PROF. UNIV. DR. OCTAVIAN DUMITRU UNC. DIRECTOR MEDICAL AL CLINICII MEDICAL ANALYSIS, PLECAT DINTRE NOI MULT PREA DEVREME LA CERURI, CLINICA NOASTRĂ OFERĂ CONSULTAȚII GRATUITE PENTRU CHIRURGIE GENERALĂ, PENTRU DIAGNOSTICAREA PATOLOGIILOR SÂNULUI, ECOGRAFII ANALIZE GRATUITE ÎN FIECARE SÂMBATĂ PÂNĂ PE DECEMBRIE 2020. NE ADRESĂM PACIENȚILOR ASIGURAȚI SAU NEASIGURAȚI, CU SAU FĂRĂ BILET DE TRIMITERE. PENTRU PROGRAMĂRI, SUNAȚI LA NR. 0241 550 650. CONSTANTA, STR. GENERAL MANU 58 Clinica macTa Medical Analysis Constanța Prima clinică particulară chirurgie Constanța ANMCS unitate aflată PROCES EACREDITARE”

Constanța a pierdut sâmbătă dimineață un alt medic valoros. Profesorul universitar dr. Octavian Dumitru Unc a încetat din viață din cauza COVID-19! Apreciatul chirurg Octavian Dumitru Unc avea 63 de ani și a fost cadru didactic la Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” încă de la înființare, din 1990. A avut în formarea didactică până acum peste 4.000 de studenți și rezidenți, care au ajuns medici în țară și pe toate meridianele și paralele lumii.

A. V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.