Dacă nu a fost lăsat să-și mai facă un bloc, Goşu a cerut să ridice o vilă cu magazin

0
2789

După ce consilierii locali constănțeni au votat împotriva aprobării Planului Urbanistic Zonal propus pentru a putea construi un bloc, Stila Goșu vrea să ridice o vilă cu magazin la parter, în zona Flămânda.

Aleșii locali constănțeni au votat, la sfârșitul lunii ianuarie a.c., împotriva aprobării Planul Urbanistic Zonal propus de Stila Goșu. Acesta deține un teren de 331mp pe strada Ion Lahovari nr. 152 și dorea să construiască un bloc cu regim de înălțime D+P+3E.

Proiectul avea, însă, avizul negativ atât de la arhitectul-șef, cât și din partea Comisiei de specialitate a Consiliului Local. Așa că și consilierii locali P.N.L. și U.S.R.-P.L.U.S. au votat împotrivă.

Însă, joi, 4 martie a.c., Stila Goșu a obținut un alt document de urbanism din partea Primăriei Constanța. Un certificat ce îi permite construirea unei locuințe cu regim de înălțime S+P+2E și cu funcțiune complementară – spațiu comercial sau birou pe terenul din zona Flămânda, de pe strada Ion Lahovari.

Rămâne de văzut ce va decide Agenția pentru Protecția Mediului Constanța și dacă Goșu va obține și autorizație pentru construire. Și dacă acesta, apoi, va solicita să supraetajeze imobilul, așa cum a făcut și în cazul blocului pe care și-l dorea.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.