Se va construi un bloc de patru etaje pe strada Griviței, acolo unde imobilul existent devenise o groapă de gunoi

1
2315

La sfârșitul anului trecut, Focus Press aducea în atenția cititorilor o situație rușinoasă pentru municipiul Constanța, „groapa” de gunoi dintr-un imobil aflat pe strada Griviței la numărul 48,colț cu strada Atelierelor, devenit de-a lungul timpului adăpost pentru oamenii străzii.

Vecinii s-au tot plâns de mirosul neplăcut cauzat de gunoaiele strânse în interiorul imobilului, precum și de persoanele care se adăpostesc acolo.

Imobilul se află în proprietatea lui Bayar Temucin Cherim. Acesta face demersuri de foarte mult timp pentru a edifica un bloc cu regim de înălțime de 4 etaje la acea adresă. La data de 26 octombrie a anului trecut Primăria Municipiului Constanța a emis un Certificat de Urbanism, cu numărul 3278, prin care se preciza că nu se poate edifica un imobil de patru etaje întrucât regimul de înălţime în zonă este S+ P+ Mezanin și că trebuie elaborat PUZ.

Cinci luni mai târziu Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism cu numărul 842 din data de 4 martie a.c., prin care i se acordă undă verde în vederea construirii unui bloc de patru etaje pe strada Griviței, numărul 48,  ”Construire imobil P+4 etaje- locuințe colective cu spațiu comercial la parter, nota: cu încadrarea în reglementările urbanistice aprobate și cu respectarea legii în vigoare”.

Loredana MIHAI

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.