Dakonis Imobiliar SRL poate amenaja o parcare pentru blocul pe care l-a construit pe terenul consilierului judeţean Nedelcu

0
162

Firma Dakonis Imobiliar SRL continuă demersurile pentru amenajarea unei parcări pe Fundătura 1 Mai din municipiul Constanța, pentru blocul de opt etaje pe care l-a construit vizavi de Centrul de Scafandri. Astfel, după ce a depus actele necesare pentru emiterea acordului de mediu, zilele acestea a obținut autorizația de construire.

Este vorba de Autorizația de construire cu numărul 767, ce vizează „Amenajare parcare și pergolă protecție pentru imobilul S+P+8Etaje, amplasat pe terenul cu nr. cadastral 246075, împrejmuire teren și organizare de șantier“.  Parcarea va fi situată pe Bulevardul 1 Mai, numărul 23D, din municipiul Constanța.

Blocul cu opt etaje construit recent este situat pe Bulevardul 1 Mai, numărul 44, iar terenul, în suprafață de 992 mp, este proprietatea consilierului județean USR Edward Ilyus Nedelcu. Investiția a fost realizată de societatea menționată mai sus.

Dakonis Imobiliar SRL a fost înființată în anul 2011, având sediul în municipiul Constanţa. Asociaţi în firmă sunt Adam Paşata, cu 95% din capitalul social, şi Cociu Paşata, cu 5%. Din anul 2012 până în anul 2017, societatea nu a avut activitate. Pentru anul 2022,  cifra de afaceri a fost de 4.814.908 lei, profitul net de 1.554.366 de lei, iar datoriile, de 9.084.074 de lei, cu trei angajaţi.

Cociu Paşata nu este la prima investiţie de acest gen. În 2014, a obținut autorizație de construire pentru un bloc cu opt etaje pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 187A, prevăzut cu 42 de locuri de parcare.

Doi ani mai târziu, omul de afaceri a depus, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu pentru alt proiect: „Imobil P+5-8 E locuinţe colective”. Blocul a fost ridicat în staţiunea Mamaia, pe Bulevardul Mamaia nr. 483, pe malul Lacului Siutghiol, în zona hotelurilor Dorna şi Apollo.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.