Directorul financiar-contabil al Spitalului Mangalia a fost reconfirmat în funcţie: Alina Amza, singura înscrisă la concurs

0
4109
Spitalul Mangalia

Alina Amza este, din nou, oficial, directorul financiar-contabil al Spitalului Municipal Mangalia. De altfel, ea a fost şi singura candidată înscrisă în concurs. A câştigat “competiţia” cu o notă destul de mare.

Conform comisiei de evaluare, Amza a câştigat concursul, la care era înscrisă doar ea, încă de luni dimineaţa, 15 martie a.c., când s-a afişat rezultatul. Amza a trecut de proba scrisă cu 9.20. Tot Amza a reuşit să impresioneze Comisia de examinare şi a luat 10 la susţinerea proiectului de specialitate. Comisia a notat-o pe Amza la interviul de selecţie cu 9,80. Rezultatul final al concursului este 9,67, o notă destul de mare.

Reamintim faptul că pentru postul de director contabil se solicita cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor, iar concursul a constat într-un test grilă, susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție.

Proba scrisă pentru postul de director financiar-contabil s-a desfășurat în data de 10.03.2021, ora 09.00, la Pavilionul Administrativ. Susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție au avut loc în data de 11.03.2021, ora 09.00, respectiv ora 12.00, la Pavilionul Administrativ.

Rezultatul a fost afișat la sediul unității în data de 15 martie. Eventualele contestații s-au putut primi până marţi, 16 martie, ora 16.00, iar rezultatele finale vor fi cunoscute în 17 martie, ora 10.00.

Alexandra VASILE

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.