Directorul Școlii Gimnaziale Nr. 29 a demisionat, în urma incidentului în care opt minori au fost amendați pentru că au stat în curtea școlii după orele de curs

0
16558
Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța

Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat cu privire la un incident petrecut la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța și va demara o anchetă în acest caz. Sorin Mihai, inspectorul școlar județean s-a aflat, luni dimineață, 5 octombrie a.c., în incinta unității de învățământ respective pentru a susține declarații de presă.

Directorul Școlii Gimnaziale Nr. 29, Denys Ciorogaru și-a prezentat demisia, iar atribuțiile sale vor fi preluate de directorul adjunct până la organizarea concursului.

Reamintim că vineri, 2 octombrie a.c., în jurul orei 20.20, după orele de curs, un grup de tineri a intrat în incinta instituției de învățământ, în curtea școlii. Ca urmare a sesizărilor referitoare la tulburarea ordinii și a liniștii publice, polițiști din cadrul Secției 2 s-au deplasat la școală și au luat măsurile care s-au impus conform procedurilor instituționale. Minorii, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani au fost conduși la secție și sancționați contravențional cu suma de 250 de lei, fiecare. Părinții celor opt minori sancționați vor contesta amenda.

Inspectorul General Școlar, declarații despre cazul elevilor duși cu duba la secția de Poliție

Publicată de Focuspress pe Duminică, 4 octombrie 2020

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.